Varaus

Varauksen voi Iken Mökeille tehdä verkkosivujen, sähköpostin tai puhelimen kautta. Aina epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä mökkien vuokraajaan. Vahvistus varauksesta tehdään aina sähköpostitse. Jos et saa vahvistusta (tulo-ohjeita) 24h kuluessa, otathan yhteyttä vuokraajaan.

Tarkistamme kaikkien asiakkaiden luottotiedot luottotietoyhtiöltä. Luottohäiriötilanteissa käytämme vuokravakuutta 200,00€ joka palautetaan vuokran päätyttyä, ilmoitetulle tilille. Vakuus on käytössä majoituksen maksutavasta huolimatta. Vakuus maksetaan 14pv ennen vuokran alkua, tilisiirtona.

Tulo-ohjeet:

Tulo-ohjeet lähetetään, varauksen hyväksymisen yhteydessä, asiakkaan sähköpostiin.
Check in: 14:00 / Check out 12:00

Maksutavat:

Lasku:
Mökkivarauksen hyväksymisen yhteydessä asiakkaalle lähetetään sähköpostitse lasku joka tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä, 14vrk ennen mökkivuokran alkua. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus vaan se tulee huomautus- ja perintäkuluineen maksettavaksi.

Maksu saapumisen yhteydessä:

Maksutapoina hyväksymme käteisen (euro €) lisäksi yleisimmät pankkikortit:

– MasterCard
– Visa
– American Express
– Maestro
– Vpay
– Visa Electron
– JCB
– Diners Club

Peruuttaminen:

Peruutus tulee tehdä 14vrk ennen varauksen ajankohtaa kirjallisesti, sähköpostilla tai puhelimitse. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan varauksen kokonaishinta.

Varauksen maksamatta- tai saapumatta jättäminen ei ole peruminen, tällöin vuokrasumma kokonaisuudessaan veloitetaan asiakkaalta perintä- ja oikeustoimikelpoisella laskulla.

Vastuu:

Asiakas on vuokra-aikana vastuussa vuokrakohteen kunnosta, irtaimistosta ja itsensä, sekä vieraidensa turvallisuudesta. Irtaimiston tai kohteen vahingoista tulee välittömästi ilmoittaa omistajalle.
Kohteen ja irtaimiston vahingot laskutetaan asiakkaalta, niiden täydestä arvosta jos ne katsotaan olevan asiakkaan tai hänen vieraidensa aiheuttamia.

Omistaja on velvollinen ylitsepääsemättömän esteen sattuessa ilmoittamaan asiakkaalle vuokrakohteen peruutuksesta ennen vuokra-ajankohtaa ja jo maksetun varauksen summa hyvitetään kokonaisuudessaan.

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Majoitus- ja ravitsemisliikkeistä annetun asetuksen (727/1991) mukaan majoitusliikkeeseen saapuvasta matkustajasta on täytettävä sisäasiainministeriön vahvistaman mallin mukainen matkustajakortti. Nimi, osoite, sotu…

Henkilötietolain 13 § mukaan henkilötunnuksen tarkoitus on yksiselitteisesti yksilöidä rekisteriin merkitty tieto tiettyä henkilöä koskevaksi. Vaikka rekisterinpitäjällä olisi oikeus kerätä henkilötunnus rekisteriinsä, henkilötietolain 13 § edellyttää kuitenkin rekisterinpitäjän huolehtivan siitä, ettei henkilötunnusta merkitä tarpeettomasti henkilörekisterin perusteella tulostettuihin tai laadittuihin asiakirjoihin.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin. Varaamalla mökin Iken Mökeiltä, sitoudut noudattamaan tällä sivulla esitettyjä vuokraehtoja.

Iken Mökit / Tmi Anniina Seppälä

info@ikenmokit.fi
+358 440 859358
Y: 2851872-5